LEMBERG BISTRO, Radničné námestie 10, 969 01, Banská Štiavnica Rozvoz - kontakt: bez Rozvoz - čas: bez Poznámka: Ponuka platí od PO do PIA (cez pracovne dní) od 12.00 do 15.00 alebo do vypredania. CENA COMBO MENU č.1, 2, 3 - 7,80 eur, č.4,č.5 - 9,80 eur. PRAJEME DOBRÚ CHUŤ!
POLIEVKA TOM YUM, 300 g, (6,9)
MENU 1: 1. BRYNDZOVÉ HALUŠKY, 400 g, (1,6)
MENU 2: 2. STRAPAČKY S KYSLOU KAPUSTOU, 400 g, (1,6)
MENU 2: 150g/150g Bravčové medailónky s cibuľou a cesnakom, tarhoňa 1,3,7
MENU 3: 150g/150g Vyprážané šampiňóny, hranolky, tatárska omáčka 1,3,7
Cena: 5.50 Eur
Penzión Kachelman
Kammerhofská 18, Banská Štiavnica Rozvoz - kontakt: 0903 721 211 Rozvoz - čas: od 11:00 h do 14:00 h, nahlasovanie na rozvoz do 10:30 h Poznámka: Poplatok za rozvoz menu je 0,50€ za porciu. Pizza menu nie je možné objednať na rozvoz. Cena menu č.2 je 6,90€.
Pórová polievka s haluškami (250 ml) A/1,3,7
MENU 1: Fašírky v paradajkovej omáčke so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou (150g/150g) A/1,3,7
MENU 2: Tagliatelle s lososom na citrónovo-smotanovej omáčke (150g/30g/30g) A/1,3,4,7 Cena: 6,90€
MENU 2: Grilované čertovské kuracie rezne,zemiaková kaša,šalát
MENU 3: Lokše plnené restovanou pečienkou na cibulke,kyslá kapusta
Cena: 5.50 Eur
Penzión na kopci
Športová 8
Hustá kuracia so zeleninou (0,33l-1,3,6,7,9,10,11)
MENU 1: Divinové ragú, knedľa (100/150g- 1,3,7)
MENU 2: Zemiakový prívarok, zeleninová fašírka, chlieb (250g-1,3,7)
MENU 3: Šalát s cviklou, grilovaným ovocím, syrom preliaty francúzskym dresingom (350g-4 ) (cena hl.jedla 3 je 8,50 Eur aj s polievkou)
MENU 4: Grilované bravčové rebrá sous vide, domáca koňaková omáčka, zemiak v šupke, teplá kukurica s maslom a soľou (350/120g-7,10) (cena hl.jedla 4 je 13,50 Eur aj s polievkou)
Cena: 6.90 Eur
Súkromná hotelová akadémia – reštaurácia Balans
Objednávky prijímame do 9.00 na čísle 045 6921 095, Drieňová 12, www.sha.sk Poznámka: MENU PODÁVANÉ V REŠTAURÁCII – Espresso ZDARMA. ROZVOZ – Doprava ZDARMA
Polievka karfiolová so zemiakmi (0,33 l) 1
MENU 1: 120/190 g Guláš so strúhanou mrkvou, varené zemiaky (bravčové plece, mrkva, cibuľa) 1
MENU 2: 300 g Boloňské špagety so syrom 1,3,7
MENU 3: 120/190 g Kuracie stehná pečené na zázvore a jablkách, ryža, prílohový šalát
MENU 4: 120/180 g Vyprážaný encián, hranolky, tatárska omáčka 1,3,7